Jobb-hos-Dahl-Media-25-(1).jpg

 

selgere SØKES

 

 

 

 

 

Ikke alle egner seg som selger, men er du glad i mennesker og samtidig liker å prate med ulike mennesker i svært så forskjellige miljø og bransjer, så mener vi at vi har en interessant jobb å tilby deg.

"Fellesnevner for alle salgsjobbene vi tilbyr; det handler om å henvende seg til mennesker og forklare de verdien av produktet du presenterer."

jobb-hos-dahl-media.jpg

 

 

Vi ønsker oss personer som er fryktelige gode  til å prate med mennesker

Salg av Unike produkter

 

 

Endeløse muligheter, så stort marked, så mange å selge til!

Vi ønsker oss selgere i alle deler av landet

Portalen norwayfjordguide vil bli publisert i første omgang på følgende språk: norsk, engelsk og tysk. I tillegg til portalen vil det bli laget publikasjoner både digitalt og på print FOR REGIONALE DESTINASJONER. 

Norwayfjordguide er felles guide for alle norges landsdeler. vi har derfor behov for selgere i nord-norge, midt-norge, vestlandet, sørlandet, oslofjordregionen, og i innlandet i sør-norge.

Hva skal selges?

 

Følgende hovedprodukter får selgeren salgsansvar for i sin region: Annonseplass på nettsider og i magasiner (både print og digitalt), og i sosiale medier. Produksjon av reklame. Salg av kurs- og konferanse. Salg av events, opplevelser, og guidede turer. Redaksjonelle artikler/omtaler laget av dyktige journalister. Produksjon av reklame- og profileringskampanjer. Billettsalg til kulturarrangementer. Salg av hotellopphold. Koordinere Cruise-trafikk til ønskede havner.

 

Hvem skal det selges til?

Kundene er alle aktører i reiselivet + museer, attraksjoner, kulturliv, opplevelsesnæring, og handelsnæring.

 

 
 
 

NY JOBB? DU KAN STARTE OMGÅENDE!

Fortell oss noen ord om deg selv da vel ->

VI SNAKKER GJERNE PÅ TELEFON 67 41 11 30

Les lenger ned på siden om hva vi ønsker oss av selgerne


Jobb-hos-Dahl-Media-7270-(1).jpg

 

 

Blikk, lytt, prat

 

 

Tillit

Det aller viktigste i salgskommunikasjonen, er at det opprettes en viss kjerne av kjemi mellom selger og kunde, eller på "dårlig norsk": at man connecter.

Medieselger-32140.jpg

 

 

Ansiktstid = tillit

 

 

 

FACE TO FACE er den beste forutsetning for tillit og stort salgsvolum

Selv i dag med all digital teknologi er "ansiktstid" ute hos kunder viktigere enn noen gang tidligere.

Vi har behov for dyktige selgere som kan drive oppsøkende virksomhet mot nær sagt alle slags bransjer. Det er aldri vært viktigere med "ansiktstid" ute hos kundene, enn akkurat nå.

Vi har behov for dyktige selgere som kan drive oppsøkende virksomhet mot nær sagt alle slags bransjer. Det er aldri vært viktigere med "ansiktstid" ute hos kundene, enn akkurat nå.

I tillegg til å ha et godt og troverdig produkt å selge, er det å være tilstede personlig i et møte med kunde, det som gir selgeren den beste forutsetningen med å lykkes med å få til en god og langsiktig avtale.

 

Ny jobb? du kan starte omgående!

Fortell oss noen ord om deg selv da vel ->

Vi snakker gjerne på telefon 67 41 11 30


STILLINGSANNONSE FOR OSLOFJORDREGIONEN

jobb lokalt, eller i hele Oslofjordregionen

I tiden fremover vil det for hele Oslofjordregionen komme spennende nettsider og magasiner innen reiseliv, hytteliv, og friluftsliv - både digitalt og print. Vi trenger flotte ambassadører som kan selge annonser, reklame, eller andre løsninger til nettsidene og magasinene.

I tillegg til salg av reklame og annonser trenger vi selgere som kan selge kurs og konferanse for hoteller, og opplevelses reisepakker til forskjellige destinasjonsmål i Norge.

Vi trenger flere selgere til de forskjellige regionene rundt Oslofjorden - fra Skagerrak og inn til Oslo by. Man kan jobbe i en bestemt region eller ha hele Oslofjordregionen som arbeidsområde. Alder og kjønn har ingen betydning hos oss - er du god nok, er du gammel og ung nok, mann og kvinne nok. Vi ser heller etter pågangsmot, engasjement, selvdisiplin, og selgere som er "selvgående" i arbeidshverdagen.